Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Strudel mięsny

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
męso mielone 100 g
sól
pieprz
natka pietruszki
żurawina

Przepis i sposób przygotowania na: Strudel mięsny

Podsmażamy mięso z dodatkiem suszonego ananasa na odrobinie oliwy z oliwek.Doprawiamy do smaku.
Rozwinięte ciasto smarujemy żurawiną.Następnie układamy na nim mięso.Zwijamy całość w rulon.
Całość pieczemy w piekarniku przez 20 minut w temperaturze 180 stopni.
Podajemy z żurawiną i natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 17.09.2012 09:36
pyszny
Margo1 17.09.2012 09:36
pyszny
Mati13 27.08.2012 18:01
pięknie wygląda
teresa18 27.08.2012 16:27
ale pyszne
Konczi 27.08.2012 16:12
super !!! muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak