Składniki:
polędwica wołowa | 600 gram |
cebula | 2 szt. |
pieczarki | 250 gram |
ogórki konserwowe | 4 szt |
masło | 20 gram |
mąka | 1 łyżka |
kwaśna śmietana | 100 gram |
musztarda | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
olej do smażenia | |
sól | |
pieprz | |
bulion | 200 mięsny |
polędwica wołowa | 600 gram |
cebula | 2 szt. |
pieczarki | 250 gram |
ogórki konserwowe | 4 szt |
masło | 20 gram |
mąka | 1 łyżka |
kwaśna śmietana | 100 gram |
musztarda | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
olej do smażenia | |
sól | |
pieprz | |
bulion | 200 mięsny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: