Przepis i sposób przygotowania na: Strogonow
i dusić do miękkości. Mąkę wymieszać ze śmietaną i odrobiną sosu z mięsa i zagęścić sos. Zagotować. Smacznego:)
mięso wołowe bez kości | 1 kg |
cebula | 2 sztuki |
bulion wołowy | 350 ml |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
musztarda | 2 łyżki |
pieczarki | 30 dag |
papryka czerwona | 2 sztuki |
ogórki kiszone | 200 g |
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyzeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | szczypta , do smaku |
mąka | 1 łyżka |
śmietana | 4 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | |
ziele angielskie | 2 liscie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: