Przepis i sposób przygotowania na: Strąki papryki z nadzieniem z łososia i sosem paprykowym
Kroki postępowania
Papryki wyłożyć na półmisek, wylać 3 łyżki sosu dla ozdoby ,a resztę podać w sosjerce.
papryka czerwona | 3 strąki |
łosoś filet | 20 dag |
chleb tostowy | 1 kromka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
śmietana kremówka | 150 ml |
ząbek czosnku | 1 szt |
jajko | 1 szt |
oliwa | 2 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: