Przepis i sposób przygotowania na: Steki wołowe
Mięso myjemy, osuszamy i kroimy w plastry. Olej, sos tabasco i pozostałe przyprawy mieszamy. Marynujemy mięso przez kilka godzin.
Następnie smażymy lub grillujemy według własnego uznania.
biodrówka | 500 gramów |
olej | 6 łyżek |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
tabasco | 2 łyżeczki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
Mięso myjemy, osuszamy i kroimy w plastry. Olej, sos tabasco i pozostałe przyprawy mieszamy. Marynujemy mięso przez kilka godzin.
Następnie smażymy lub grillujemy według własnego uznania.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: