Steki

Steki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łopatka

    70 dag
  • Przyprawa do zup i potraw Kucharek

    do smaku
  • sól i pieprz

    do smaku
  • mąka

    troche
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Steki

Lopatke przemielic na duzym sicie do miesa dodac sol pieprz ,magii i odrobine wody.Obtaczac w mace po dodaniu wody klopsy nie beda twarde smazyc z obu stron .Smacznego.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Margo1 04.08.2012 18:07
pyszne
Margo1 04.08.2012 18:07
pyszne
aga130982 03.07.2012 20:57
pycha
aga130982 03.07.2012 20:57
pycha
melonik 03.07.2012 20:55
mniam
Sandra11 19.06.2012 23:13
pycha
Izabela/bella81 15.06.2012 00:11
smaczne
KOBRA 11.06.2012 22:18
uwielbiam mięsko!
Andzia1977
Andzia1977 11.06.2012 22:14
to coś dobrego dla mojego faceta
melonik 11.06.2012 11:03
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat