Stek z rekina.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • stek z rekina

    1
  • sól

  • majeranek

  • olej

  • jajko

    1
  • bułka tarta

  • mąka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Stek z rekina. foto
Rybę kupiłam zamrożoną, więc ją najpierw odmroziłam. Następnie przyprawiłam i odstawiłam na godzinę do lodówki.
Krok 2 - Stek z rekina. foto
Obtoczyłam rybę w mące.
Krok 3 - Stek z rekina. foto
Potem w jajku.
Krok 4 - Stek z rekina. foto
A na końcu w bułce tartej.
Krok 5 - Stek z rekina. foto
Usmażyłam na patelni.
Krok 6 - Stek z rekina. foto
Smacznego :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Beatris 15.09.2012 14:11
Nie miałam okazji zjeść rekina, ale może bym się skusiła.
Izabela/bella81 15.09.2012 08:41
Ja też spotkałam go pierwszy raz i musiałam spróbować :)
sylwia / sytofala 14.09.2012 17:47
zaskoczyło mnie , że można kupić rekina,muszę się rozejrzeć

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat