Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Spaghetti z orzechami i zielonym pesto

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron spaghetti 1 opakowanie
pesto 100 g zielone
orzechy włoskie 100 g
oliwa 4 łyżki
pieprz do smaku
sól do smaku
natka pietruszki 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti z orzechami i zielonym pesto

Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Orzechy uprażyć na suchej patelni. W woku rozgrzać oliwę i wrzucić ugotowany makaron. Dodać pesto, uprażone orzech, natkę pietruszki i podsmażyć przez kilka minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 14.03.2015 15:12
same pyszności do zjedzenia
Bernadeta1 14.03.2015 12:35
szybki i smaczny obiadek
R'n'G Kitchen 14.03.2015 11:10
Uwielbiam makarony ,pycha połączenie
pestka 14.03.2015 11:02
bardzo smaczny obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak