spaghetti własnej roboty

spaghetti własnej roboty

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

mała łyż.

gniazd

mała puszka

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    200 g
  • pieczarki

    200 g
  • sos pomidorowy

    1 puszka
  • bazylia

    1 do smaku
  • oregano

    1 do smaku
  • cebula

    1 sztuka
  • olej

    3 łyżka
  • Makaron do spaghetti

    250 g
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania spaghetti własnej roboty

cebulę kroimy drobno przysmażamy na oleju gdy nabierze koloru dodajemy mięso przysmażamy 5 minut dodejmy pokrojone pieczarki i smażymy kilka minut aż pieczarki zmiękną wlewamy sos przyprawiamy bazylią i oregano i gotujemy kilka minut w osobnym garnczku gotujemy makaron do spaghetti

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Margo1 24.06.2012 09:28
fajne
Margo1 24.06.2012 09:28
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat