Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Spagetti z fasolą

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka bez kości 300 gram
przecier pomidorowy 1/2 szt
natka pietruszki
sól
pieprz
cebula 1 szt
fasola czerwona z puszki 1/2 puszki

Przepis i sposób przygotowania na: Spagetti z fasolą

Kroki postępowania

1
Mielimy mięso.
Krok 1 - Spagetti  z fasolą foto
2
Na odrobinie oliwy podsmażamy cebulkę.
Krok 2 - Spagetti  z fasolą foto
3
Wrzucamy mięso i dobrze podsmażamy.Doprawiamy.
Krok 3 - Spagetti  z fasolą foto
4
Dodajemy rozrobiony w wodzie przecier i mieszamy z mięsem. Podduszamy mięso.
Krok 4 - Spagetti  z fasolą foto
5
Pod koniec smażenia dodajemy fasolęi natkę z pietruszki. Doprawiamy do smaku.
Krok 5 - Spagetti  z fasolą foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak