Spagetti z fasolą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łopatka bez kości

    300 gram
  • przecier pomidorowy

    1/2 szt
  • natka pietruszki

  • sól

  • pieprz

  • cebula

    1 szt
  • fasola czerwona z puszki

    1/2 puszki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Spagetti  z fasolą foto
Mielimy mięso.
Krok 2 - Spagetti  z fasolą foto
Na odrobinie oliwy podsmażamy cebulkę.
Krok 3 - Spagetti  z fasolą foto
Wrzucamy mięso i dobrze podsmażamy.Doprawiamy.
Krok 4 - Spagetti  z fasolą foto
Dodajemy rozrobiony w wodzie przecier i mieszamy z mięsem. Podduszamy mięso.
Krok 5 - Spagetti  z fasolą foto
Pod koniec smażenia dodajemy fasolęi natkę z pietruszki. Doprawiamy do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat