Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos żurawinowo-pomarańczowy

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żurawina 30 dag
sok pomarańczowy 1 szklanka
cukier 1 łyżka
miód 1 łyżka
woda 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Sos żurawinowo-pomarańczowy

Sok, wodę i cukier zagotowujemy. Dodajemy żurawinę i gotujemy. Studzimy i miksujemy. Dodajmey miód i delikatnie mieszamy. Sos podajemy schłodzony.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak