Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos ze szpinaku z parmezanem i bazylią

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parmezan starty 1/3 szklanki
oliwa 1/4 szklanki
ocet balsamiczny 2 łyżki
bazylia 1/4 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Sos ze szpinaku z parmezanem i bazylią

Ocet oraz oliwę dokładnie wymieszać ze sobą po czym dodać resztę składników.
Ponownie dokładnie wymieszać i jeśli to konieczne doprawić jeszcze do smaku

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak