Sos z tuńczyka

Sos z tuńczyka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    1 szklanka
  • śmietana

    2 łyżki
  • natka pietruszki

    2 dag
  • sól

  • pieprz

  • sok z cytryny

  • tuńczyk

    10 (z puszki)
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Sos z tuńczyka

Majonez łączymy ze śmietaną, rozdrobnionym tuńczykiemi i natką pietruszki. Całość miksujemy, doprawiamy do smaku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat