sos vinegree

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • koper świeży

    1/2 pęczka
  • Musztarda sarepska Prymat

    3 łyzki
  • sól

    1 szczypta
  • woda letnia

    100 ml
  • olej roślinny

    20 ml
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    1 szczypta
  • cytryna

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

do miski wcisnąc sok z cytryny , posiekac drobno koper i wrzucic do soku , następnie dodac musztardę , sól , pieprz , wodę oraz olej i wszystko dokładnie wymieszac

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat