Przepis i sposób przygotowania na: Sos twarożkowo-makrelowy do pieczonych ziemniaków
Sos przełożyć do zamykanego pojemnika lub słoika i wstawić do lodówki.
Podawać do pieczonych ziemniaków i innych warzyw.
serek wiejski | 200-250 g |
makrela | w pomidorach 2 puszki |
przyprawa w płynie | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | do smaku |
majonez tradycyjny | 2-3 łyżki |
Musztarda grillowa Prymat | 1 łyżeczka |
chrzan ze słoika | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: