Sos tatarski.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • grzybki marynowane

    1 słoik
  • jaja na twardo

    2 szt.
  • ogórki kiszone

    2 szt.
  • cebula

    1 szt.
  • majonez

    wg.uznania
  • pieprz

    do smaku
  • Przyprawa do zup i potraw Kucharek

    3-4 krople
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Grzybki odcedzamy z zalewy na sitku.
Wszystkie składniki kroimy w bardzo drobną kostkę i dodajemy pieprz,maggi - wszystko mieszamy z majonezem.
Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (27)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Klausia 15.01.2014 20:14
uwielbiam ten sos :)
RenataZ-et 28.12.2013 22:23
uwielbiam ten sos
kate.500 09.06.2013 00:29
smaczny sosik
Motorek 05.06.2013 18:14
bardzo lubię taki sosik
IZABELA29 30.11.2012 08:23
krótko i zwięźle i smacznie to podstawa
ben-ka 29.11.2012 20:44
hm....a co powinnam napisać żeby Cię zadowolić? no może..ugotowane jajka obrać ze skorupek żeby ktoś nie dodał ze skorupkami:)nie potrafię się rozwodzić nad tak prostymi czynnościami.
pacpaw 29.11.2012 20:31
długość opisu może nie powala na kolana, ale co tu się rozpisywać. Liczą się składniki
ankaryba 07.09.2012 12:51
bardzo lubię :-)
IZABELA29 28.08.2012 10:28
pyszny
karolina1869 10.07.2012 13:16
na pewno smaczny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat