Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos tatarski

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 szt
gęsta śmietana 2 łyżki
majonez pół szklanka
pieprz i sól do smaku
korniszony po 2 posiekane
grzyby marynowane po 2 łyżki
szczypiorek po 2 łyżki
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sos tatarski

Łyżkę siekanej cebuli, korniszony, marynowane grzyby oraz szczypiorek wymieszać ze śmietaną i majonezem. Dodać 2 posiekane jajka.
Doprawić do smaku pieprzem i solą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak