Sos tatarski

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    1 szt
  • gęsta śmietana

    2 łyżki
  • majonez

    pół szklanka
  • pieprz i sól

    do smaku
  • korniszony

    po 2 posiekane
  • grzyby marynowane

    po 2 łyżki
  • szczypiorek

    po 2 łyżki
  • jaja na twardo

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łyżkę siekanej cebuli, korniszony, marynowane grzyby oraz szczypiorek wymieszać ze śmietaną i majonezem. Dodać 2 posiekane jajka.
Doprawić do smaku pieprzem i solą.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat