Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos tatarski

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 5 szt
ogórki konserwowe 8 szt
pieczarki marynowane 1 maly słoiczek
musztarda 3 łyżki
śmietana 18 proc 3 łyżki
majonez 4 łyźki
sól i pieprz d/s
cukier d/s

Przepis i sposób przygotowania na: Sos tatarski

Jajka ugotować na twardo następnie obrać i pokroić w kostkę.
Ogórki i pieczarki posiekać. Dodać resztę składników, wymieszać. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i cukrem. Schładzamy przez 45 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anetaM18 02.03.2017 10:45
Wspaniały sos na śniadanie Wielkanocne do jajek i wędliny.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak