Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos tatarski

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki marynowane 1 słoik
jajko 3 sztuki
natka pietruszki 1 łyżka
majonez 1/2 słoika
sól
pieprz
cukier
ogórki 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Sos tatarski

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w drobną kosteczkę. Grzybki i ogórki również kroimy w kostkę. Do pokrojonych składników dodajemy majonez. Przyprawiamy do smaku solą, pieprzem i odrobiną cukru – dokładnie mieszamy.

Smacznego!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

09.02.2014 07:27
też tak robię
krokus 01.02.2014 22:47
Proponuje spróbować nowego smaku :)
marcia7 01.02.2014 22:33
dobrze zrobiony
SmacznaPyza 01.02.2014 22:13
sos tatarski z jajkami ? takiego nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak