Sos tatarski

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    1 szklanka
  • śmietana

    3 łyżki
  • grzybki marynowane

    40g
  • kapary

    25g
  • natka pietruszki

  • sól

  • pieprz

  • cukier

  • Przyprawa do zup i potraw Kucharek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki po obraniu kroimy drobno z grzybkami. Następnie łączymy z majonezem, śmietaną, opłukanymi kaparami i posiekaną natką pietruszki. Doprawiamy do smaku i gotowe!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat