Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos serowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wywar z kurczaka 1/2 l.
ser topiony 1 szt.
śmietana
koperek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: sos serowy

do wywaru z kurczaka włożyć pokrojony ser topiony podgrzewać aż się rozpuści co jakiś czas mieszając,dodać śmietanę wymieszać chwilę poddusić,doprawić do smaku solą i posypać koperkiem wymieszać.podawać sos do kurczaka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak