Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos pomidorowo-serowy do gołąbków

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sos 4 sery 1 op.
sos pomidorowy kucharek 1 op.
Bazylia suszona Prymat 1 łyżeczka
śmietana słodka 50 ml
keczup pikantny 3 łyżki
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: sos pomidorowo-serowy do gołąbków

Sosy wymieszać z 500 ml zimnej wody,, wstawić na gazie, zagotować dodac 1 łyżeczkę suszonej bazylii i 50 ml słodkiej śmietany, mieszać trzepaczką, dodać keczup i paprykę, gotować na małym ogniu 5 minut cały czas mieszając, podawać do gołabków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak