Przepis i sposób przygotowania na: Sos polski
2. Łączymy z sokiem z cytryny, mieszamy, dodajemy śmietanę (jogurt).
3. Jak już masa jest jednolita, dodajemy szczypiorek, pietruszkę cebule, chrzan.
4. Przyprawić solą i cukrem pudrem.
śmietana 12% | 1 opakowanie |
szczypiorek | 1 pęczek |
natka pietruszki | 3 łyżki |
chrzan | 1 łyżka |
cukier puder | 1 łyżeczka |
sól | |
jajko ugotowane na twardo | 4 sztuki |
sok z cytryny | 3 cytryny |
cebula | 1 tarta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: