Sos pieczeniowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Sos pieczeniowy ciemny

    1 op
  • woda

    300 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do niewielkiego garnuszka wlewamy wodę zimną , wstawiamy na mały ogień , wsypujemy proszek z torebki , czyli sos pieczeniowy ciemny Kucharek , ciągle mieszamy aż sos będzie stawał się gęsty. Polewamy sosem dowolne mięso.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
babcia 15.03.2012 11:39
super smaczny
babcia 15.03.2012 11:39
super smaczny
aacaac 28.10.2011 07:52
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat