Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos pieczarkowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 1 opakowanie
cebula 1 szt
śmietana 1 kubek
sos beszamelowy 1 opakowanie
mleko 1 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Sos pieczarkowy

Cebulę pokroić w kosteczkę, a pieczarki w plasterki zeszklić na oleju, doprawić solą i pieprzem, wlać śmietanę i sos rozmieszany w szklance mleka i szklance wody, gotować aż nabierze odpowiedniej konsystencji.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agata3 22.09.2013 00:24
Fajny sos ;)
Rafał10 27.10.2012 10:19
pyszny sosik !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak