Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos migdałowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 250 gram
płatki migdałowe 1 garść
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sos migdałowy

Sos pasuje do pstrąga i cielęcych medalionów.

Masło roztopić nie rumieniąc, zdjąć z ognia. Migdały zrumienić w sklarowanym maśle. Posolić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jeta72 05.12.2013 13:23
smaczny :-)
Wojt@s
Wojt@s 25.06.2013 09:51
musze spróbować to zrobić :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak