Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos mięsno-pomidorowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso mielone wołowe 1 opakowanie
pomidory 2 sztuki
cebula biała 1 sztuka
przecier pomidorowy 2 łyżki
czosnek 2 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: sos mięsno-pomidorowy

Mięso przyprawione wg uznania podsmażyć z cebulą i czosnkiem. Dodać pomidory. Dusić. Dodać przecier pomidorowy i oregano. Gotować na małym ogniu

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 09.11.2011 09:38
super
ronald88 09.11.2011 09:38
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak