Przepis i sposób przygotowania na: Sos mięsno - szpinakowy Zewy
Potem dodać posiekany szpinak, zagotować i na koniec wlać mleczko kokosowe.
Wymieszać, w razie konieczności jeszcze doprawić do smaku i podawać z ugotowanym makaronem.
mięso | 1 kg wieprzowo-wołowe |
cebula | 1 szt duża |
szpinak świeży | 1 op |
woda | 1/3 szk |
koncentrat pomidorowy | 300 g |
mleko kokosowe | 1 puszka |
sól | do smaku |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
Czosnek suszony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: