sos majonezowy z ogórkiem i jajkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórek konserwowy Smak

    2 szt.
  • majonez tradycyjny

    2 łyżki
  • Pieprz biały mielony Prymat

    do smaku
  • jajko ugotowane na twardo

    2 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Włożyć do miseczki. Wkroić też ogórki i wymieszać. Dodać majonez i wymieszać.Doprawić pieprzem do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Joanna108 23.12.2010 10:20
Smaczne i proste!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat