Sos majonezowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    1 szklanka
  • pieprz, sól

    do smaku
  • gęsta śmietana

    1/2 szklanki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Majonez wymieszać ze śmietaną. Doprawić solą i pieprzem. Odstawić na 40 minut w chłodne miejsce. Podawać do wędlin.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kate131 10.03.2012 21:21
robię tak samo:)
gosia47-47 14.08.2010 17:46
muszę wypróbować :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat