Sos krewetkowy do nachos

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • krewetki ugotowane

    200 gram
  • śmietana 12%

    200 ml
  • majonez

    1 szklanka
  • zielona cebulka

    1 pęczek
  • Koperek suszony Prymat

    1/2 łyżki
  • zupa grzybowa

    350 ml
  • seler naciowy

    1/2 (posiekany)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zagotować zupę grzybową, dodać śmietanę, zdjąć z gazu i dodać posiekaną cebulę, ugotowane wcześniej krewetki, majonez, seler, koperek i cebulkę posiekaną, zieloną część.

Podawać po wystudzeniu.

Idealne do nachos

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ewelinapac 24.11.2010 14:01
wypróbuje
Bartolomeo 07.09.2010 11:00
takiego nie mialem okazji jesc a moze okazac sie dobry

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat