Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos koperkowo-majonezowy do Hambuergerów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 2 łyżki
koperek 1 pęczek
jogurt grecki 200 g
sól do smaku 1 szczypta
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Sos koperkowo-majonezowy do Hambuergerów

Siekamy koperek. Przekładamy jogurt do miski. Mieszamy jogurt z koperkiem. Dodajemy 2 łyżki majonezu. Odstawiamy na 40 minut aby smak koperku wchłoną się w jogurt. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zabcia117 27.03.2015 05:57
Świetny przepis!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak