Doradca Smaku logoandPrymat logo
Sprawdzone przepisy na Boże Narodzenie. ZOBACZ

Sos koperkowo-majonezowy do Hambuergerów

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez
2 łyżki
koperek
1 pęczek
Sklep Prymat
jogurt grecki
200 g
sól do smaku
1 szczypta
Sklep Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat
1 szczypta
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sos koperkowo-majonezowy do Hambuergerów

Siekamy koperek. Przekładamy jogurt do miski. Mieszamy jogurt z koperkiem. Dodajemy 2 łyżki majonezu. Odstawiamy na 40 minut aby smak koperku wchłoną się w jogurt. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zabcia117 27.03.2015 05:57
Świetny przepis!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak