Przepis i sposób przygotowania na: Sos jogurtowo-ziołowy
Jogurt wymieszać z majonezem na gładką masę. Dodać majeranek, czosnek, koper i bazylię. Wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
jogurt naturalny | 4 łyżki |
majonez | 1 łyżka |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
koperek | 1 łyżka |
Bazylia suszona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 szczypty |
Pieprz czarny mielony Prymat | szczypta |
Jogurt wymieszać z majonezem na gładką masę. Dodać majeranek, czosnek, koper i bazylię. Wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: