Sos francuski vinaigrette do surówki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oliwa

    2 łyzki
  • sos francuski OAK LANE

    9 g
  • woda

    2 (przegotowana)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zawartość saszetki wsypać do miseczki, dodać 2 łyżki oliwy z oliwek i 2 łyżki wody. Dobrze wymieszać. Tak przygotowany sos dodać do surówki 10 minut przed podaniem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
jogobella231 07.04.2011 08:01
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat