Sos do sałatki, wędlin

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czosnek

    2 ząbki
  • majonez

    1 łyżka
  • jogurt naturalny

    350 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do jogurtu dodać majonez i wyciśnięty czosnek, wymieszać. I już gotowe do polania sałatek, mięs, wędlin.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ZEWA 25.05.2012 11:43
szybko i smacznie, ja jeszcze dodaję pieprz

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat