Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos do makaronu

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak mrożony 5 kostek
ser biały 10 dag
ser żółty 2 plastry
sól, pieprz
makron 0,5 kg
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: sos do makaronu

Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. szpinak wrzucamy na patelnie i podsmażamy ok 10 min. po tym czasie dorzucamy tuńczyka i smażymy kolejne 10 min. później dorzucamy ser biały i smażymy 5 min i dorzucamy żółty ser i smażymy aż do rozpuszczenia. doprawiamy solą i pieprzem do smaku. wszystko nakładamy na talerz. smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwi 28.08.2013 23:09
Fajny sosik

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak