Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos do klusek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 szt
mleko do smaku
śmietana 2-3 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sos do klusek

Cebulę obieramy i kroimy w kostkę , rumienimy na oleju. Następnie w kubku mieszamy śmietanę z mlekiem i dodajemy do zarumienionej cebulki, solimy do smaku. Gotowym sosem polewamy kluski śląśkie lub kopytka.
SMACZNEGO !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamyk 05.04.2013 09:51
fajny do kopytek, do śląski super
Lemon 10.12.2012 17:56
pycha
gosia56 10.12.2012 13:44
ciekawy.
Goya 10.12.2012 13:04
fajny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak