Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos do gołąbków

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

przecier pomidorowy 1 kartonik
grzyby suszone 1 garść
sól
pieprz
śmietana 1 łyżka
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sos do gołąbków

Grzyby namoczyć na kilka godzin. W rondelku zeszklić cebulę, dodac grzyby i perzecier, gotować do miękkości grzygów. Przyprawić do smaku, dodać śmietanę i zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 26.11.2013 16:11
bardzo smaczne
Pani Domu 01.11.2012 09:26
pyszne gołabki
Justa32 14.09.2011 08:56
mniam
Marzena34 31.05.2011 09:16
super
Marzena34 31.05.2011 09:16
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak