Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos do domowego hamburgera

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

musztarda dijon 4 łyżeczki
Musztarda sarepska Prymat 4 łyżeczki
majonez 6 łyżeczek
liscie selera naciowego 2 sztuki
sok z cytryny 0.5 sztuki
czosnek 1 ząbek
ogórki konserwowe 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Sos do domowego hamburgera

Liście selera i ogórki drobniutko siekamy.
Czosnek też drobno siekamy.
W misce łączymy musztardy, majonez i sok z cytryny.
Dodajemy pokrojone ogórki, czosnek i liście selera.
Mieszamy dokładnie.
Smarujemy sosem dół i górę bułki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 20.01.2015 09:39
podoba mi się :)
jussta 11.02.2014 22:49
Robie podobny pycha
juuusta 07.02.2014 23:48
musi by smaczny!
Marlenka.S 07.02.2014 16:24
muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak