Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos czerwony do jajek

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ketchup 1 łyżka
majonez 1 szkl.
papryka czerwona 3 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Sos czerwony do jajek

Paprykę drobno pokroić.
Następnie dodać majonez oraz ketchup.
Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą.
Przed podaniem schłodzić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak