sos cumberland

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    3/4 szklanki
  • pieprz

    do smaku
  • żurawina

    2 mrożona
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do mrożonych żurawin dodać łyżkę wody , dusić 3 minuty w małym rondelku . ostudzić . Następnie wymieszać z majonezem , doprawić do smaku solą i pieprzem . Podawac do potraw miesnych

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
stokrotka 07.02.2011 11:20
fajne i smaczne
magical66 15.01.2011 15:24
ciekawy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat