Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos chrzanowy do mięs i wędlin

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sos jogurtowo-majonezowy 2 łyżki
jogurt naturalny 2 łyżki
chrzan 2 łyżki
jajko 1 szt
rzodkiewka 5 szt
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sos chrzanowy do mięs i wędlin

Rzodkiewki drobno pokroić lub zetrzeć na tarce. Majonez połaczyć z jogurtem i chrzanem. Jajko ugotować na twardo. Białko drobno pokroić, żóltki rozetrzeć. Dodać do sosu, doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandra/Olcia 18.04.2017 18:05
smakowity skład
Róża1 18.04.2017 17:35
Superowy !!!!!!!!!!!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak