Sos chrzanowo- musztardowy z pieczarkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Chrzan śmietankowy Smak

    100 g
  • ogóreczki konserwowe

    50 g
  • musztarda

    50 g
  • jajko ugotowane na twardo

    2 szt
  • sok z cytryny

    2 łyżki
  • szczypiorek

    0,5 pęczka
  • pieczarki marynowane

    100 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki sosu dokładnie wymieszać i doprawić do smaku. Tak przygotowany sos podawać do mięs, ryb i rolad mięsnych.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 30.06.2011 11:05
To pyszne ... bo z pieczarkami !
suzana 28.06.2011 12:56
ciekawy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat