sos borowikowy

K&J

sos borowikowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana

    100 ml
  • borowiki

    500 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Borowiki kroimy w drobną kostke i delikatnie smażymy z mała ilościa tłuszczu. Kiedy zaczyna się robić mała "papka" dodajemy odrobinę smietany i dalej gotujemy przez 5 minut. Gotowe

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
SmacznaPyza 26.11.2012 17:32
wygląda obrzydliwie - tak się marnuje grzyby.....

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat