Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos 1000 wysp

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez tradycyjny 3 łyżki
keczup pikantny 2 łyżki
Papryka ostra mielona Prymat 1/2 łyżeczki
curry 1 szczypta
natka pietruszki 1 szczypta
cebula 2 prażona

Przepis i sposób przygotowania na: Sos 1000 wysp

Majonez łączymy z keczupem. Dosypujemy paprykę ostrą, curry. Uzupełniamy jeszcze cebulką prażoną oraz drobno posiekaną natką pietruszki. Intensywnie mieszamy i gotowe. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marlena/Kinia 27.02.2012 18:28
brzmi ciekawie
pacpaw 14.11.2011 22:57
a tu przepis: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/176343/keski-z-piersi-kurczaka-w-panierce-kukurydzianej-z-sosem.html
pacpaw 14.11.2011 22:56
ten sos podałem do kęsków kurczaka smażonych
Brigitte 14.11.2011 22:34
Brzmi ciekawie, ale do czego jest podawany?
BernadettaP 11.11.2011 10:53
pyszny :)
sylwia / sytofala 03.11.2011 20:39
pyszności
Margo1 01.11.2011 19:03
wygląd mi się podoba
artur7 29.10.2011 07:25
ciekawy
Agnieszka_B 28.10.2011 22:48
Chętnie wypróbuję przepis na ten sos:)
Jolanta_P-S 28.10.2011 20:13
robie podobny do krewetek, albo jakich smażonych kąsków

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak