Sórówka z porów i jabłek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pory

    400 g
  • jabłka

    2 szt
  • majonez

    100 g
  • sól, pieprz, cukier

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pory oczyścic, odciąć górne odcinki zielonych liści, oraz korzonki i dokladnie umyc. Przeciąć na pół,m drobno pokroić. Jabłka zetrzeć na tarce na dużych oczach. Wymieszać z porami i majonezem, doprawić.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat