Sórówka z porów

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • por

    3-4 szt.
  • jogurt

    1 szt. (150ml)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pory oczyścić ze zwiędłych liści, przepołowić i bardzo dokładnie opłukać. Pokroić w cienkie plasterki i wymieszać z jogurtem. Doprawić do smaku solą i białym pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ewelina56 11.08.2013 12:50
uwielbiam pora w każdej postaci! :)
Betka 06.03.2013 15:03
smaczna..... surówka :D

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat