Przepis i sposób przygotowania na: Sola w winie z grzybami
Na talerz połozyłam świeze liscie szpinaku wyłożyłam filety i grzyby. Polałam rybę niewielką ilością sosu. Posypałam danie natką pietruszki i ozdobiłam plasterkami cytryny.
sola | 50dag |
cytryna | |
głowa, ości, płetwy, skóry z r | |
cebula | 1 |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | |
sól | |
pieprz | |
czosnek | zabek |
beurre manié | 7,5dag |
pieczarki | 10dag |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | szczypta |
natka pietruszki | łyzka |
szpinak świeży | |
wino białe wytrawne | 200ml |
sok z cytryny | |
pęczek ziół |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: