Przepis i sposób przygotowania na: Sola marynowana
Następnego dnia dzielimy rybę na mniejsze kawałki, które smażymy na rozgrzanej oliwie po 2 minuty z każdej strony.
mrożone filety z soli | 2 szt |
sok z cytryny | 2 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
starta skórka z cytryny | 1/4 łyżeczki |
Majeranek suszony Prymat | 1/4 łyżeczki |
Czosnek suszony Prymat | 1/4 łyżeczki |
zielony mielony pieprz | 1/4 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/4 łyżeczki |
cząber | 1/4 łyżeczki |
przyprawy | 1/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: