sok z rabarbaru

sok z rabarbaru

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

kg

kostka

gr

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier

    1 kg.
  • woda

    3 szkl.
  • rabarbar

    4 (pokrojony)
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Zagotować wodę i wrzucić rabarbar. Odstawić na godzinę pod przykryciem Zlać sok, dodać cukier i zagotować. Gorący przelać do słoików. i szczelnie zamknąć. Odwrócić do góry dnem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Beata73

16.12.2012 12:08
jak dla mnie to troche kwaskawy!

Beata73

16.12.2012 12:08
jak dla mnie to troche kwaskawy!

Beata73

16.12.2012 12:08
jak dla mnie to troche kwaskawy!

Beata73

16.12.2012 12:08
jak dla mnie to troche kwaskawy!

Beata73

14.04.2012 13:12
super

Beata73

14.04.2012 13:12
super

Miki

28.03.2012 21:48
dobry

usmiech

19.06.2011 10:58
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat